Biyomedikal Mühendisliği olarak Hazırlık Okulu öğrencilerimizle çevrim içi bir araya geldik.
Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Hazırlık sınıfı öğrencilerimizle çevrim içi olarak bir araya gelerek, tanıştık ve bölümümüzü tanıttık. Öğrencilik hayatları boyunca bölümümüzde karşılaşmaları muhtemel olan adımların ön izlemesini yapmaya çalıştık.

Tanışma toplantımız 13 Ekim 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Yılmaz Çamurcu hocamız, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Bahattin Karagözoğlu hocamızın konuşmalarıyla açılan programımızda daha sonra bölüm hocalarımızdan Doç. Dr. Aliihsan Koca; Akademi-Sanayi işbirliği ile Enerji konularında, Dr. Öğr. Üyesi Ebubekir Koç; yine Akademi-Sanayi işbirliği ile savunma sanayisi üzerine ve Dr. Öğr. Üyesi Osman Melih Can ise kızılötesi ışınları ile yapılan çalışmalar üzerine bilgilendirme yaptı. Bölüm ve BME programının yapısının kısaca tanıtılmasından sonra laboratuvarlarımızın ve derslerin proje ağırlıklı işleyişlerinden bahsettik. Toplantımızın sonlarına doğru bitirme projelerinin tanıtılması ve bölüm içerisinde öğrencilerin birbirleri ile ve hocaları ile ilişkilerinden kısaca bahsedildi. Toplantıda; Mezunlarımızdan ve kulüp öğrencilerimizden de söz alanlar oldu.