Tele-Sağlık İstanbul projemizin açılış toplantısı gerçekleşti.

İstanbul Kalkınma Ajansı 2016 yılı Mali Destek Programı kapsamında; Mühendislik Fakültemiz, Biyomedikal Mühendisliği bölümü öğretim üyelerinden, Yrd. Doç. Dr. Haydar ÖZKAN’ın yürütücülüğünde kabul gören projemizin açılış toplantısı gerçekleşmiştir 23 ocak 2016 pazartesi saat 14:00’ da gerçekleşmiştir.  Biyomedikal mühendisliği bölüm başkanımız Prof. Dr. Bahattin Karagözoğlu’nun Yard. Doç Dr. Ali NİZAM hocamızın ve proje ortaklarımız Bezm-i alem Vakıf Üniversitesinden Doç. Dr. Muharrem KISKAC, Esenler Belediyesinden Dr. Mustafa UZUN , Özlem AYDIN ve Derya ÇOKİRKİN ile iştirakçimiz olan IBM Türkiye firmasından Ebru AKTAN , Sevilay Kurt ‘un katılımıyla gerçekleşmiştir.

Proje Koordinatörümüz, Yrd. Doç. Dr. Haydar ÖZKAN’ın açılışta yapmış olduğu projenin tanıtım sunumu ile proje ortaklarımız, iştirakçilerimiz ve fakültemizin değerli hocaları bilgilendirilmiştir. Toplantımız karşılıklı fikir alışverişleri ile tamamlanmıştır.

Yeni projemizin Ülkemize, Milletimize ve Üniversitemize hayırlı olmasını dileriz.