Atış Eğitim Sistemleri’ni DESİ Genel Müdürü’nden Dinledik

Mühendislik Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen Gerçek Mermi ile Yapılan Uygulamalar İçin Atış Eğitim Sistemleri Seminerimiz 18 Aralık Perşembe günü Haliç Yerleşkemizde gerçekleşti.

Seminerimiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Orhan Özhan’ın DESİ A.Ş. Genel Müdürü ve Arge Merkezi Başkanı Ömer Doğan’ı takdim etmesiyle başladı. Doğan, Savunma Sanayi Projesi kapsamında askeri birliklerin atış talimlerinde hedef vurma ölçümü yapan sistemleri hazırladığı videolu sunumda detaylı şekilde anlattı. Ürünlerin elektronik ve mekanik tasarımı, üretimi, dağıtımı ve satış sonrası servisinin mühendislik alanında nasıl yapıldığını materyallerle görsel olarak paylaştı. DESİ A.Ş. olarak alarm ve güvenlik sektöründe hizmet verdiklerini vurgulayan Doğan, yurt dışındaki müşterilerine vermiş oldukları ürünlerden ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne gönderdikleri savunma sanayi ürünlerinden bahsederek sunumunu tamamladı.

Seminerimiz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz’ın konuşmacıya hediye takdim etmesiyle sona erdi.